-
خدمات مرکزام آر آی, سی تی اسکن, سونوگرافی, رادیولوژی, ماموگرافی, رادیولوژی دندان, آنژیوگرافی
- دریافت نوبت
رادیولوژی شفا اصفهان
تصویربرداری شفا اصفهان، کامل ترین و مجهزترین مرکز تصویربرداری پزشکی اصفهان که در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را با استاندارد های جهانی آغاز نمود.
خدمات تصویربرداری در مرکز تصویربرداری شفا اصفهان خدماتی از جمله انواع سونوگرافی، سونوگرافی ساده، سونوگرافی دو بعدی، سونوگرافی سه بعدی، سونوگرافی چهاربعدی، سونوگرافی داپلر اکوکاردیوگرافی، ام ار آی،ام آر آی با تزریق، ام آر آی بدون تزریق، ام ار آی سپکتروسکوپی. سی تی اسکن تک اسلایس و سی تی اسکن مولتی اسلایس. رادیولوژی ساده، رادیولوژی دیجیتال، ماموگرافی آنژیوگرافی، آرتروگرافی، پانورکس، و ... با پیشرفته ترین دستگاه ها انجام می شود. مرکز تصویربرداری شفا ارائه بهترین خدمات را در سریع ترین زمان ممکن سرلوحه فعالیت خود قرار داده است.
سونوگرافی
سونوگرافی یکی از روش های تصویربرداری است که تقریبا هیچ ضرری برای بدن ندارد. به آن اولترا سونوگرافی Ultrasonography هم میگویند.
همانطور که میدانیم در روش های تصویر برداری با اشعه ایکس مانند رادیوگرافی ساده و یا سی تی اسکن بدن تحت تابش مقدار معینی از اشعه یونیزان قرار میگیرد که اگر از حد مشخصی بیشتر باشد میتواند موجب اشکالاتی در کارکرد سلول ها شود. ولی در سونوگرافی از اشعه ایکس استفاده ای نمیشود.
انواع سونوگرافی
سونوگرافی بیرون
سونوگرافی داخلی
سونوگرافی شکم و دستگاه گوارش
سونوگرافی دوران بارداری
سونوگرافی اندوسکوپیک
سونوگرافی دستگاه ادراری
سونوگرافی قلب و عروق
سونوگرافی بیضه ها
سونوگرافی غده تیروئید
سونوگرافی سینه
سونوگرافی چشم
سونوگرافی ارتوپدی
سونوگرافی در بیماری های زنان
سونوگرافی داپلر عروق
سونوگرافی مثانه زنان
ماموگرافی
ماموگرافی یک تصویربرداری پزشکی تخصصی است که از سیستم اشعه ایکس با دوز پایین برای مشاهده داخل سینه ها استفاده می کند. تست ماموگرافی موسوم به ماموگرام، در تشخیص زودرس بیماری های پستان به زنان کمک می کند. اشعه ایکس (رادیوگرافی) یک آزمایش پزشکی غیرتهاجمی است که به پزشکان در تشخیص و معالجه بیماری کمک می کند. در تصویربرداری با اشعه ایکس، بخشی از بدن در معرض دوز کمی از پرتوهای یونیزه کننده قرار می گیرد تا عکس هایی از داخل بدن تولید شود. پرتوهای ایکس قدیمی ترین و متداول ترین شکل تصویربرداری پزشکی می باشند.
مامو گرافی چگونه انجام میشود؟
دستگاه های مامو گرام دارای سه نوع دیجیتال ، CAD و DBT میباشد .
در دستگاه های نوع دیجیتال تصویر پردازش شده ی حاصل از برخورد اشعه ی ایکس با بافت های بدن ، بر روی فیلم های رادیوگرافی نقش میبندد و پزشک متخصص پس از بررسی آنها از وضعیت سینه ها و نوع عارضه آگاهی میابد .
در دستگاه های نوع CAD وضعیت غیر نرمال مانند توده ها ، کلسیم رسوب کرده و... پررنگ نمایش داده میشود تا پزشک و متخصص به سادگی عارضه را شناسایی کنند.
در نوع DBT که به ماموگرافی سه بعدی نیز شناخته میشود ، از سینه در زوایای مختلف به صورت سه بعدی عکس برداری میشود این روش فوایدی نیز دارد از جمله اینکه با استفاده از آن می توان تومور های چندگانه را تشخیص داد و به علت واضح تر بودن تصاویر، نیاز به انجام تست های جانبی کاهش پیدا میکند و ناهنجاری پستان، موقعیت ناهنجاری، شکل ناهنجاری و اندازه آن با دقت بیشتری مشخص می شود. البته این وضوح بیشتر عکس ها ناشی از افزایش دوز تابشی اشعه ایکس نسبت به روش ماموگرافی دیجیتال است اما این بدین معنی نیست که بدن را با خطرات جدی روبرو کند زیرا دوزتابش اشعه در تمامی ماموگرام ها مورد تایید FDA و سازمان بهداشت جهانی می باشد.
آنژیوگرافی
روشی که با استفاده از یک ماده با کنتراست بالا و اشعه ایکس ری شرایط رگ ها و میزان جریان درون آنها تصویربرداری و کنترل می شود
آنژیوگرافی قلب از دو طریق ( از طریق دست و از طریق پا ) انجام می شود تفاوتها و ساز و کار انجام این پروسیچر را به بیان دکتر محسن صادقی قهرودی اینجا آورده ایم.
آنژیوگرافی قلب چیست و چه وقت لازم است
آنژیوگرافی قلب روشی است که کمک می کند میزان جریان خون در رگها بررسی شود، عروقی که به قلب منتهی می شوند عروق کرونری هستند این رگها در حقیقت خونی را که همراه با اکسیژن است به عضله قلب می برند تا از آنجا به کل بدن پمپاژ شود و وظیفه اکسیژن رسانی به بدن را انجام دهد، در مواردی تجمع چربی یا پلاک هایی که حاوی چربی و برخی دیگر عناصر موجود در خون هستند بر روی دیواره این رگهای کرونری رسوب می کند (آترواسکلروزیس) ، به این ترتیب با کاهش جریان خون می توانند بیمار را به خطراتی مانند آنژین یا همان حمله قلبی بکشانند.
پزشک در مواردی که احتمال تجمع پلاک در رگ را با توجه به علائم بیمار محتمل بداند و البته پس از انجام تست های تشخیصی دیگر که باعث شود تا شک بیشتری به این گرفتگی داشته باشد از روش آنژیوگرافی عروق قلبی برای بررسی استفاده می کند.
انژیوگرافی قلبی چیست و چگونه انجام می شود ؟
تعریف : انژیوگرافی قلب درحقیقت بازبینی و بررسی عروق تغذیه کننده قلب به وسیله دستگاه عکس برداری پیشرفته است.
در این روش با استفاده از وسایل خاص از طریق رگهای دست یا پا وسیله لوله مانند بسیار ظریفی (کتتر ) به نزدیکی رگهای قلب برده میشود و ماده حاجب انژیوگرافی که معمولاً از مشتقات یددار است در رگهای قلب به آرامی و سرعت مناسب تزریق میشود و تصویر برداری انجام میشود.
این رنگ باعث می شود تا خون موجود در رگها توسط تصویربرداری قابل مشاهده باشد و البته پسازآن رنگها از طریق ادرار و به وسیله کلیه دفع می شوند
این روش در حال حاضر روش استاندارد تشخیص بیماریهای عروق کرونر قلب می باشد. و معمولا برای تشخیص قطعی و درمان بیماریها عروق کرونر در بسیاری از موارد لازم است.
ام آر آی
ام آر آی یا روش تصویربرداری با تشدید مغناطیس (Magnetic Resonance Imaging (MRI یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است. با استفاده از این روش میتوان تصویر بافت های درونی بدن را دید و از آن طریق مشکلات و بیماری های اعضاء بدن را تشخیص داد.
همانطور که میدانیم در روش های تصویر برداری با اشعه ایکس مانند رادیوگرافی ساده و یا سی تی اسکن بدن تحت تابش مقدار معینی از اشعه یونیزه کننده قرار میگیرد که اگر از حد مشخصی بیشتر باشد میتواند موجب اشکالاتی در کارکرد سلول ها شود. ولی در ام آر آی از اشعه ایکس استفاده ای نمیشود و بنابراین نسبت به رادیوگرافی و سی تی اسکن بسیار کم ضررتر است.
ام آر آی چگونه انجام میشود
دستگاه ام آر آی معمولا به شکل یک اطاقک کوچک است که تونلی در درون آن وجود دارد. تختی در جلوی این تونل قرار دارد که میتواند به درون آن حرکت کند.
برای انجام ام آر آی بیمار روی تخت دراز میکشد و سپس به داخل تونل میرود. در مدت انجام تصویربرداری تخت بیمار در داخل تونل حرکت میکند. مدت تصویربرداری با ام آر آی طولانی تر از سی تی اسکن است. این مدت معمولا بین ۴۵-۱۵ دقیقه است.
گاهی ممکن است این مدت تا یک ساعت هم طول بکشد. بیمار در مدت کار کردن دستگاه باید آرام و بیحرکت باشد. حرکت بیمار موجب میشود تا تصویر بدست آمده محو و غیر دقیق باشد.
در حین انجام ام آر آی بیمار میتواند به راحتی تنفس کند. البته ممکن است در لحظاتی تکنیسن از بیمار بخواهد تا چند لحظه نفس خود را نگه دارد.
در حین انجام ام آر آی ممکن است صداهای بلندی از دستگاه شنیده شود که طبیعی است و نباید موجب نگرانی بیمار شود. ممکن است قبل از انجام ام آر آی بر روی گوش های بیمار گوشی گذاشته شود تا صدای کمتری به گوش وی برسد.
شما در اطاق ام آر آی تنها هستید ولی تکنیسین ام آر آی شما را میبیند و صدای شما را میشنود. پس هر گاه به کمک احتیاج داشتید صحبت کرده و ان را میگویید.
ممکن است قبل از انجام ام آر آی دارویی به بیمار تزربق شود. اگر بیمار به بعضی داروها حساسیت دارد حتما قبل از تزریق دارو باید آن را به اطلاع پرسنل پزشکی حاضر در اطاق ام آر آی برساند. اگر بعد از تزریق بیمار احساس بدحالی کرد باید آن را فورا به پرسنل پزشکی اطلاع دهد.
سی تی اسکن
سی تی اسکن یا توموگرافی کامپیوتری (Computed Tomography scan (CT scan یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است.
بعد از رادیوگرافی ساده، سی تی اسکن بیشترین کمک را به بررسی ضایعات سیستم حرکتی بدن انسان بخصوص استخوان ها میکند. امروزه استفاده از سی تی اسکن جزء جدایی ناپذیر در تشخیص و حتی درمان بسیاری از بیماری ها شده است.
با استفاده از تصاویر سی تی اسکن میتوان بافت های درون بدن را مشاهده کرد و شکل آنها را بررسی نمود. با این اطلاعات میتوان از وجود بیماری های احتمالی آگاه شد. تصاویر سی تی اسکن سطح مقطع هایی از بدن را نشان میدهد.
سی تی اسکن چگونه کار میکند
برای انجام سی تی اسکن از اشعه ایکس استفاده میشود. در این روش باریکه نازکی از اشعه ایکس (مانند باریکه اشعه لیزر) به اندام بیمار تابانده میشود.
این اشعه از تمامی بافت هایی که سر راه آن قرار دارند عبور کرده و مقداری از آن که از طرف مقابل اندام خارج میشود به توسط دتکتور Detector یا آشکارساز های حساسی دریافت میگردد.
این دتکتورها اشعه را به جریان الکتریکی تبدیل میکنند. این فرایند هزاران بار از زوایای گوناگون تکرار میشود یعنی باریکه اشعه ایکس از زوایای گوناگون به درون اندام تابانده شده و خروجی آن در طرف مقابل اندام اندازه گیری میشود.
بدین ترتیب اطلاعات بسیار زیادی بصورت مقادیر مختلف شدت جریان الکتریکی که متناسب با شدت اشعه دریافت شده توسط دتکتور است گردآوری شده و به کامپیوتر مرکزی سی تی اسکن ارسال میشود.
این کامپیوتر بسیار پر قدرت، اطلاعات را پردازش کرده و نتیجه آن بصورت تصاویر متعددی که سطح مقطع اندام را نشان میدهند بر روی مانیتور دستگاه مشخص میشود. در صورت لزوم این تصاویر بر روی فیلم چاپ میشوند.
تصاویر سی تی اسکن با دقت بسیار بیشتر از تصاویر رادیوگرافی ساده، شکل استخوان ها و حتی بسیاری از بافت های دیگر اندام را نشان میدهد.
با استفاده از این تکنیک میتوان داخل استخوان را هم مشاهده کرد. اکثر سی تی اسکن های امروزی اسپیرال یا مارپیچی هستند به این معنا که منبع اشعه ایکس مانند یک مارپیچ به دور بدن بیمار حرکت کرده و از جهات مختلف تصویربرداری میکنند.
تصاویر سی تی اسکن های امروزی بسیار دقیقتر از قبل شده و سرعت این دستگاه ها هم زیاد شده است بطوریکه معمولا انجام یک تصویربرداری سی تی اسکن چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.
اطلاعات تماس رادیولوژی شفا اصفهان :
ادرس رادیولوژی شفا :اصفهان، دروازه شیراز، ابتدای خیابان شیخ صدوق شمالی، بن بست ندا( ۵۶)، پلاک ۳۹۲ مرکز تصویربرداری شفا
شماره تماس رادیولوژی شفا اصفهان : 03136226001- 03136225740 - 03136225742
"شما می توانید به راحتی و بدون مراجعه حضوری جهت نوبت گیری برای سونوگرافی در اصفهان ، جهت نوبت گیری برای رادیولوژی ، جهت نوبت گیری برای سی تی اسکن در اصفهان ، جهت نوبت گیری برای ام آی آر در اصفهان ، جهت نوبت گیری برای آنژیوگرافی ، جهت نوبت گیری برای ماموگرافی در اصفهان از طریق اسکن طب اقدام نمایید ."
Monday
9:00 ق.ظ - 7:00 ب.ظ
Tuesday
9:00 ق.ظ - 7:00 ب.ظ
Wednesday
9:00 ق.ظ - 7:00 ب.ظ
Thursday
9:00 ق.ظ - 9:00 ب.ظ
Friday
N/A
Saturday
9:00 ق.ظ - 7:00 ب.ظ
Sunday
9:00 ق.ظ - 7:00 ب.ظ
نوامبر 13, 2024 9:54 ق.ظ local time
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به اسکن طب میباشد.
Add a review