معرفی بیمارستان امید ارومیه:
بیمارستان امید، زائیده همت و اراده انجمن خیریه ای است که شاکله آن در اواخر دهه 1360 شمسی شکل گرفت. هشت سال جنگ، خسارات سنگینی را به زیرساخت های درمانی کشور وارد آورده بود و در این میان، مردم آذربایجان، بویژه بیماران مبتلا به بیماری های صعب العلاج بیشترین سختی را متحمل شده بودند.
نبود بیمارستان تخصصی، نبود تجهیزات پزشکی مدرن، مرارت سفر به پایتخت و هزینه های بالای اسکان و درمان، عدم تمرکز در خدمات پزشکی و درمانی و ... به بزرگترین مشکلات بیماران مبتلا به سرطان در آذربایجان غربی تبدیل شده بود.
اینگونه بود که مشکلات طاقت فرسای بیماران، جمعی از پزشکان و متخصصان عرصه بهداشت و درمان را در شهر ارومیه، بر آن داشت تا شالوده انجمنی خيريه را بنا نهند که هدف غایی آن کاستن از بار سنگین آلام دردمندان مبتلا به سرطان بود.
تاریخچه انجمن بیماران مبتلا به سرطان آذربایجان غربی (امید):
تاریخچه انجمن امید با نام هایی مانند دکتر جواد خشابی، مرحوم حاج سالم، دکتر علي الدين مهری، مهندس قره باغي، مهندس حاج اسدالله حبيبي و ... خورده است. پزشکان و معتمدانی که دست در دست خیرین نیک اندیش ارومیه، آذربایجان، ایران و حتی سراسر جهان، پس از 30 سال فعالیت توانسته اند، بزرگترین مرکز پژوهشی، درمانی شمالغرب کشور را راه اندازی کنند.
انجمنی که از ابتدای فعالیت خود تا به امروز به دنبال ايجاد زيرساخت هاي درماني استاندارد، ارائه خدمات درمانی در زمینه های مختلف بیماری سرطان و ... در حال فعالیت است.
تأسیس بیمارستان امید ارومیه:
شعله های روشن برتابیده از وجود خیرینِ امید، پس از گذشت نزدیک به 25 سال، نهایتاً به آفتابی روشن و امیدبخش بدل گشت که امروز نیز هرم و نورِ شراره های آن، گرما بخش قلب های بیماران مبتلا به سرطان است.
آری اینگونه که بود که راه سخت و طاقت فرسای تلاش برای درمان مبتلایان به سرطان، بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي اميد اروميه در تاريخ 17 ارديبهشت سال 1396 شمسی با حضور دكتر قاضي زاده هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وقت در دولت یازدهم دکتر حسن روحانی رسماً افتتاح شد، تا خدمات خود را به عموم مردم آذربایجان، ایران، و همسایگان آن در منطقه ارائه نمايد.بيمارستان اميد، که امروزه در قالب یک بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی به عموم مردم شهر ارومیه، استان، ایران و جهان ارائه خدمات می کند، سهامدار و ذينفع مالي ندارد و كمك هاي مالی خيرين و نيز هزينه هاي دريافت شده از مراجعان، مستقيماً صرف درمان و تأمين داروهاي بيماران نيازمند مي شود.
جناب آقای دکتر مراد سینا با بورد تخصصی رادیولوژی، سونوگرافی، مسئوليت فني مرکز تصویربرداری بیمارستان امید را بر عهده دارند.
آقای ابوبکر محمد دخت نیز بعنوان مسئول این بخش فعالیت می کند.
تصویربرداری پزشکی یکي از ابزارهاي کارآمد در تشخیص بیماری ها و یافتن راه حلي متناسب براي درمان آنست. همچنین در روند بیماران مبتلا به سرطان، برای بررسی میزان پیشروی بیماری و نيز پیگیری ميزان تأثیرگذاري روش هاي درماني، اين تصويربرداري ها اهمیت بسزايي دارد.
بخش تصویربرداری بیمارستان اميد، بهترین و پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری را در اختيار پزشکان بالینی قرار داده تا با تشخیص بیماری ها زمينه درمان و سلامت مراجعان را فراهم آورند. مركز تصويربرداري بيمارستان اميد، با ارائه خدمات جامع در زمینه تصویربرداری پزشکی در بخش های رادیولوژی، CT Scan و سونوگرافی در صدد جلب رضایت مراجعان و بیماران محترم است.
معرفی بخش راديولوژي بیمارستان امید ارومیه:
بخش راديولوژي مرکز تصویربرداری بیمارستان امید، براي انجام گرافي هاي ساده و اورژانسي بصورت شبانه روزي، وبراي انجام گرافي هاي تخصصي که به حضور پزشک متخصص رادیولوژی نياز است، بر اساس برنامه قبلي فعاليت مي كند.
خدمات مركز در بخش راديولوژي با استفاده از دستگاه هاي ديجيتال ارائه می شود كه از نظر كيفيت تصویربرداری، مطابق با بهترین استانداردهای مراکز پزشکی استان و ایران است. يكي از ويژگي هاي بيمارستان اميد، ارائه خدمات راديولوژي سيار برای بيماران بدحال بستري در بخش هاست كه با استفاده از دستگاه هاي تمام ديجيتال پرتابل انجام مي شود.
در واحد رادیولوژی مرکز تصویربرداری بیمارستان امید، علاوه بر انجام راديولوژي های ساده با استفاده از راديوگرافي هاي تخصصي (رنگي) شامل گرافيهاي تخصصيِ سيستم گوارشي (باريم سوالوو، UPPER GI، ترانزيت روده باريك، باريم انما ساده) و سيستم ادراري (اوروگرافي ترشحيIVP، يورتروسيستوگرافي V.C.U.G، رتروگريداوروگرافي RUG، پيلوگرافي) دیگر خدمات از قبیل فيستولوگرافي، كلانژيوگرافي و ... به بيماران سرپايي و بستري ارائه خدمات می شود.
معرفی بخش سونوگرافي بیمارستان امید ارومیه:
اين بخش با بهره مندي از تجهيزات و دستگاه هاي ثابت و پرتابل و نيز با بهره مندي از تخصص پزشكان متخصص و مجرب كليه خدمات سونوگرافي و ديگر اقدامات مداخله اي (اينترونشنال) مانند نمونه برداري و ... را ارائه مي دهد.
سونوگرافي در بيمارستان اميد، با دستگاه پيشرفته سامسونگ RS80A و پروپ هاي مخصوص براي مراجعين سرپايي و بيماران بستري انجام مي گيرد. دستگاه پرتابل مخصوص نيز برای انجام سونوگرافي از بيماران بد حال بستري در بخش هاي بيمارستان مورد استفاده قرار مي گيرد.
خدمات بخش سونوگرافي:
- سونوگرافي هاي روتين
- سونوگرافي هاي بارداري و بيوفيزيكال و غربالگري ، NT ، NB
- كليه سونوگرافي هاي كالر داپلر بارداري
- سونوگرافي هاي كالر داپلر شريان و وريد كليه اندام هاي بدن
- سونوگرافي مغز و هيپ نوزاد
- انجام كليه اعمال اينترونشنال تحت گايد سونو اعم از:
بيوپسي، FNA ، گذاشتن كاتتر در تجمعات، آسپيراسيون مايعات نظير كيست، آسيت و پلورال افيوژن و…
از ديگر خدمات بخش سونوگرافي بيمارستان اميد مي توان به موارد زير اشاره كرد:
تصويربرداري از عروق کاروتید، ورتبرال گردنی از نظر وجود پلاک و تنگی، عروق کلیوی براي بررسی استنوز شریان کلیوی، ترومبوز ورید کلیوی، عروق محیطی شریانی و وریدی از نظر وجود تنگی، آنوریسم، فیستول های شریانی و وریدی کبد از نظر هیپرتانسیون پورتال، ضایعات عروقی وتومورال داپلر توده ها از نظر واسکولاریتی و ...
فعايت اين بخش بصورت ۲۴ ساعته و شبانه روزي است.
ساعات كاري بخش سونوگرافي بيمارستان اميد با نوبت دهي قبلي:
روزهاي زوج: ساعت ۸ صبح تا 7 بعد از ظهر
روزهاي فرد به جز پنجشنبه ها: ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر
پزشكان، متخصصان و همكاران شاغل در مرکز تصویربرداری بیمارستان امید:
دكتر مراد سينا؛ متخصص راديولوژي، سونوگرافي
دكتر عليرضا حكمت؛ متخصص راديولوژي، سونوگرافي
دكتر عليرضا ميرفخرايي؛ متخصص راديولوژي، سونوگرافي
معرفي بخش سي تي اسكن بيمارستان اميد ارومیه:
سي تي اسكن: CT scan مخفف عبارت - Computed Tomography Scan - (اسکن توموگرافی کامپیوتری) است که گاهی به صورت CAT scan هم بيان مي شود. سی تی اسکن یک روش نوین در عرصه تصویربرداری پزشکی است؛ که در آن مجموعهای از تصاویر که توسط باریکههای بسیار نازک اشعه ایکس از زوایای متفاوت بدن گرفته مي شوند، با کامپیوتر پردازش شده و تصاویري مقطعی از اندامهای داخل بدن بیمار ارائه مي دهند. امروزه به مدد علم و فناوري دستگاه های سی تی اسکن پرقدرت و دقيقي مورد استفاده قرار مي گيرند كه می توانند، تصاویري با برش هایی کمتر از یک میلیمتر از بدن انسان تهیه کنند. تصاويري كه مي توانند جزئیات زیاد از استخوانها، رگهای خون و سایر بافتهای نرم بدن از فرق سر تا نوک انگشت پا را با دقت بسيار به صورت دقيق به تصوير بكشند.
كاربردهاي سي تي اسكن در علم پزشكي:
- تشخیص ناهنجاریهایی (مانند تومور، آسیب، شکستگی و …) در ماهیچهها و استخوانها
- تشخیص و تحت نظر داشتن بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی و آمفیزم یا تودههای کبد
- تعیین محل دقیق، شکل و اندازه تومور، عفونت یا لخته خون
- تشخیص خونریزی داخلی و آسیبهای داخلی
- کمک به انجام عمل جراحی و پروسههایی مانند پرتو درمانی و بیوپسی
- بررسی اثر بخش بودن درمانهای خاص سرطان مانند شیمی درمانی و …
- تشخیص ندولهای ریوی و وضعیت آسیب و عملکرد ریه
البته بايد بدانيم كه سی تی اسکن برای موارد معمولی و چکاپ تجویز نمیشود، مگر اینکه علائم یکی از موارد فوق در بيمار مشاهده شود.
در حال حاضر شیوع بیماری کووید 19 و آسیبی که این بیماری به بافت ریه وارد میکند، موجب شده كه روش تشخيصي سي تي اسكن برای پزشكان معالج از وضعيت ريه بيمار، مورد استفاده قرار گيرد.
مزيت هاي استفاده از روش تشخيصي سی تی اسکن:
- بدون درد، خونریزی و دقیق است.
- بر خلاف تصاویر رادیولوژی، تصاویري گسترده و دقیق از تمام بافتهاي بدن ارائه ميدهد.
- روشي ساده و سریع است كه در شرايط اظطراري مي تواند جان بيمار را نجات دهد.
- نسبت به MRI حساسیت کمتری به حركت بيمار حين تصويربرداري دارد.
- برخلاف MRI، براي بیمارانی که تجهیزات پزشکی درون بدنشان كار گذارشته داخل بدنشان تعبیه شده است.
- تابش اشعه هیچ گونه عوارض فوری بر بدن ندارد و پس از انجام سی تی اسکن، پرتوها در بدن بیمار باقی نمیماند.
– کاهش نیاز به جراحی های اکتشافی و تعیین این که چه موقع جراحی ضروری است
– بهبود تشخیص و درمان سرطان، کاهش طول مدت بستری
– سی تی اسکن روشی بدون درد، غیر تهاجمی و دقیق است
و ...
اطلاعات تماس با بیمارستان امید ارومیه:
آدرس :
اروميه، شهرك فرهنگيان، نرسيده به چهار راه شمالي، جنب خيابان اميد
تلفن :
+98-44-31881
ایمیل :
info@omidhospital-charity.com
Monday
Open 24h
Tuesday
N/A
Wednesday
N/A
Thursday
N/A
Friday
N/A
Saturday
N/A
Sunday
N/A
ژانویه 15, 2025 8:23 ق.ظ local time
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به اسکن طب میباشد.
Add a review